Home Blog Collectieve clubactie voor zonnepanelen en warmtepompen!

Collectieve clubactie voor zonnepanelen en warmtepompen!

Wij vormen samen met sportclubs een team om duurzaamheid en sportiviteit te combineren. Omdat een duurzame wereld niet alleen goed is voor het milieu en je portemonnee, maar ook voor je gezondheid. En wat is duurzamer dan groene energie samen met sport? Daarom brengen we deze 2 werelden samen. Dit doen we door club kortingen op zonnepanelen en warmtepompen te geven. Zo steunen we duurzaamheid voor jou, je club én het milieu. Samen met sportclubs maken we de wereld groener en gezonder, één sportclub tegelijk!

Waarom duurzame energie?

Zonnepanelen en warmtepompen zijn tegenwoordig essentieel voor huishoudens die streven naar duurzaamheid. Ze bieden niet alleen milieuvriendelijke oplossingen, maar kunnen ook aanzienlijke besparingen opleveren op de energiekosten. Bij Atlas Power begrijpen we de waarde hiervan en willen we ze toegankelijker maken voor iedereen.

Dit krijgen clubleden:

Atlas Power biedt nu exclusieve clubkortingen aan op zonnepanelen en warmtepompen:

  • 10% korting op de offerteprijs voor zonnepanelen

  • € 400,-  korting op de offerteprijs voor warmtepompen

Deze kortingen maken het nog aantrekkelijker om te investeren in duurzame energie. Door te kiezen voor zonnepanelen, kun je besparen met zelf opgewekte energie zodra ze zijn geïnstalleerd. Warmtepompen helpen je om elektriciteit in te zetten voor efficiënte verwarming en koeling van je woning. Zo kan je bijvoorbeeld je zelf opgewekte energie van de zonnepanelen goed gebruiken voor je warmtepomp!

Voordelen voor de club:

Deze actie is niet alleen voordelig voor een clublid. Voor elke installatie die wordt uitgevoerd via deze aanbieding, ontvangt de club óók een beloning:

  • Een gratis zonnepaneel + omvormer + onderconstructie ter waarde van € 300,-

of

  • € 150 voor de clubkas

Dit betekent dat je niet alleen je leden laat profiteren van speciale kortingen waar ze hun woning mee kunnen verduurzamen, maar ook bijdraagt aan de ondersteuning van de club. Het is een perfecte combinatie van persoonlijke en clubvoordelen.

Hoe werkt het?

Het deelnemen aan deze actie is eenvoudig:

  1. Communiceer met leden: Informeer jullie leden over deze exclusieve actie via een nieuwsbrief, een blog en sociale media.

  2. Offerte aanvragen bij Atlas Power: Leden kunnen eenvoudig een offerte aanvragen, met korting via de pagina van de clubactie. 

  3. Ontvang een offerte: Leden ontvangen een vrijblijvende offerte voor zonnepanelen of warmtepompen mét de korting.

  4. Installatie: Bij goedkeuring zorgen zij voor een snelle en professionele installatie.

  5. Profiteren: Leden genieten van duurzame energieoplossingen en de vereniging profiteert van jullie energie!

Mis het niet!

Mis deze unieke kans niet om te besparen op duurzame energieoplossingen. Of je nu nieuwe leden wilt aantrekken of bestaande leden wilt belonen, met deze collectieve aanbieding kunnen clubeigenaren zowel hun clubkas spekken als een positieve impact maken op het milieu en hun leden.

Voor meer informatie bezoek de clubactiepagina. Samen werken we aan een duurzamere toekomst.

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem contact op met ons team bij Atlas Power.

Meer nieuws

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.