Home Blog FD Gazellen Award 2023

FD Gazellen Award 2023

De spanning stijgt bij Atlas Power, en dan bedoelen we niet de netspanning. We zijn verheugd om aan te kondigen dat we genomineerd zijn voor de FD Gazellen Award 2023! Deze bekende erkenning wordt jaarlijks toegekend aan de 1003 snelst groeiende bedrijven in Nederland. We zijn erbij in de categorie middelgroot en zijn trots op de groei die we hebben doorgemaakt afgelopen jaar.

We zijn dit jaar voor het eerst uitgenodigd voor een FD Gazellen Award!

DE AWARD 

De twintigste editie van de FD Gazellen Awards nadert snel, en de prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 23 november 2023. Het Financieel Dagblad beoordeelt niet alleen de omzetgroei, maar ook het personeelsbestand en de winst van een bedrijf. De criteria waaraan wij voldoen omvatten onder andere: een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar (2020-2022), ononderbroken omzetgroei, een positief nettoresultaat in het laatste jaar en financiële gezondheid. 

De FD Gazellen Awards deelt de genomineerde bedrijven in verschillende categorieën in, op basis van regio en grootte. Wij bevinden ons in de categorie middelgroot, en we worden ingedeeld onder de snelst groeiende bedrijven in de regio oost. 

UITREIKING 

De winnaars van de FD Gazellen award 2023 worden bekendgemaakt tijdens een feestelijke uitreiking, waarbij ook de gouden, zilver en bronzen FD Gazellen awards worden uitgereikt aan de snelste groeiers per regio en categorie. De awards zullen worden uitgereikt op 23 november 2023 in Theater Amsterdam.  

Wij kijken uit naar deze leuke gelegenheid en zijn dankbaar voor het vertrouwen van onze klanten en de inzet van het team. Samen blijven we streven naar duurzaamheid! 

Meer nieuws

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.