Home Blog Stoeptegel actie tegen CO2

Stoeptegel actie tegen CO2

Afgelopen jaar zijn wij begonnen met het ophalen van jullie stoeptegels bij jou in de buurt zonder dat er enige kosten aan verbonden zijn. Waarom zouden wij dit doen als ook de gemeente stoeptegels thuis ophaalt met de zgn. ‘tegelwip actie’.

Tegelactie 

Veel gemeentes hebben tegelacties, echter nadat zij de stoeptegels hebben verzameld worden ze vermaalt tot gruis en daarna verwerkt. Deze manier van verwerken kost energie en is daarom niet CO2-neutraal. Bij Atlas Power maken wij iedere dag gebruik van stoeptegels om de constructies van zonnepanelen op platte daken te verzwaren, hierdoor gebruiken wij dagelijks veel stoeptegels. Door de tegels bij jullie thuis op te halen kunnen wij ze een tweede leven geven en dus de levensduur van de stoeptegels verlengen.

Besparing CO2

De gemeente hoeft de stoeptegels niet te verwerken, Atlas Power geeft de stoeptegels een tweede leven en er zijn dus minder nieuwe stoeptegels nodig. Zo zorgen we er samen voor dat er meer CO2-neutraal gewerkt wordt. Hierdoor heb je als klant bij Atlas Power een nog duurzamer systeem dan voorheen.

We zorgen ervoor dat de geschikte stenen worden hergebruikt. De duurzame tegels zullen verder geen invloed hebben op de kwaliteit van het geïnstalleerde systeem.

Voorwaarden stoeptegels

Wanneer jouw stoeptegels de afmeting hebben van 30×30 en het zijn er minimaal 20 stuks dan plannen wij graag een afspraak met je in.
Als deze afspraak is ingepland zal er een pallet worden bezorgd waar de stoeptegels op geplaatst kunnen worden, vervolgens zal de pallet bij je opgehaald worden door Atlas Power.

Wil je dat wij bij jou stoeptegels komen ophalen? Mail dan naar info@atlaspower.nl.

Voor het ophalen van de tegels hoef je niet thuis te zijn. Wel wordt er gevraagd om de tegels op een standaard verzamelplek aan te bieden. Dit zorgt ervoor dat onze medewerkers snel en gemakkelijk de stoeptegels kunnen ophalen.

Meer nieuws

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.