Home Claim je beloning

Beveel ons aan en verdien geld!

Meld een vriend, vriendin, familielid of kennis aan voor een zonnepanelen installatie en verdien €100,- cash!

Easy money!

Ben je klant bij Atlas Power en enthousiast over ons en onze producten? Super! Verspreid die blijdschap en verdien er nog geld mee ook. Want als een vriend, vriendin, buurman, buurvrouw, familielid of kennis ook klant wordt bij Atlas Power dankzij jou, dan krijg je van ons € 100. Cash!

Hoe werkt het?

Beloning claimen? Eigenlijk kan het heel simpel door (1) ons aan te bevelen bij een bekende en vervolgens (2) het formulier hieronder in te vullen. De rest doen wij en binnen no time heb jij jouw beloning. Maar,...bekijk hieronder nog even de spelregels.

1. Direct aanmelden na aanbeveling

Heb jij Atlas Power aangeraden bij een kennis? Wij zijn je nu al dankbaar! Daarom kun je dit nu al direct aan ons doorgeven.

Let op: een aanbeveling kan slechts 1x geclaimd worden. 

2. Opdracht akkoord?

Is jouw kennis akkoord met de offerte en heb je het onderstaande formulier ingevuld? Dan ontvang je de beloning zodra de opdracht is afgerond.

Let op: je hebt alleen recht op € 100 wanneer de opdracht ook daadwerkelijk akkoord is en afgerond is.

3. Ontvang je een beloning!

Na afronding van de opdracht bij jouw buurman, vriend, familielid of kennis ontvang je automatisch de beloning op de door jou opgegeven bankrekening. Dat doen we binnen enkele weken na dat de opdracht is afgerond.

Claim €100,- beloning! Vul je gegevens in voor een beloning!
Aanbeveling Vul de gegevens in van degene die je Atlas Power hebt aanbevolen

Claim je beloning

Per aanmelding kun je 1x een beloning ontvangen. Raad jij meer mensen een duurzame installatie bij Atlas Power aan? Dan kun je ook daarvoor een beloning ontvangen!

Kiezen voor Atlas Power is kiezen voor topkwaliteit en uitstekende dienstverlening. We helpen je bij iedere stap naar voordelige duurzame energieoplossingen. We geloven in de kracht van duurzaamheid werken met hoogwaardige producten met een servicegarantie van 10 jaar. Als klant van Atlas Power kun je dus rekenen op deskundige ondersteuning zonder bijkomende kosten.

De monteurs van Atlas Power zijn uitstekend opgeleid, ze gaan voor tevreden klanten & hebben een passie voor het leveren van groene energieoplossingen! Vraag een offerte aan en ontvang gepersonaliseerd advies dat specifiek is afgestemd op jouw unieke woning en situatie, inclusief een duidelijk installatieplan om het maximale rendement uit je investering te halen.

Heeft je kennis een adviesgesprek gehad en is die akkoord met de offerte? Dan kun je de beloning claimen van €100,-

Let op: een beloning kan pas bij akkoord & slechts 1x geclaimd worden. 

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.