Home Clubactie clubs

De Atlas Power clubactie

Dé actie voor (sport)clubs! Word een team met je leden en begin samen met verduurzamen.

Introductie clubactie

Heb je ooit gedacht aan het verduurzamen en verbeteren van jouw clubfaciliteiten? Nu is het perfecte moment! Profiteer nu van deze collectieve actie om je club te promoveren naar een duurzaam niveau.

 • Gratis zonnepaneel + omvormer + onderconstructie

 • € 150 voor de clubkas

Lees verder en ontdek hoe je tegelijkertijd je club kunt versterken, verduurzamen en aantrekkelijker kunt maken voor nieuwe en bestaande leden!

Hoe werkt de clubactie?

 • 1

  Meld je club aan

  En vul de gegevens in van je club onderaan deze pagina!

 • 2

  Een team vormen

  Voor elk getekende offerte die vanuit jouw club komt, profiteert de club!

 • 3

  Kies wat het beste is voor de club

  Als club kan je kiezen uit een gratis zonnepaneel + toebehoren of € 150 voor de clubkas.

 • 4

  Verbeter of verduurzaam je clubfaciliteiten

  Op deze manier profiteert de club en haar leden van betere en duurzamere faciliteiten!

Duurzame installatie van Atlas Power

Laat je club verduurzamen door Atlas Power, door samen met je leden samen te werken. Start direct door het formulier in te vullen. Wij benaderen jullie en sturen promotiemateriaal, zodat de leden overal op de club op de hoogte zullen zijn van deze collectieve actie. Zo kunnen jullie profiteren van groene én duurzame energie!

Investeer nu in je club en laat zonnepanelen installeren op het dak van de club. Hierdoor worden de energiekosten van de club drastisch verlaagd!

Waarom NU verduurzamen?

Verduurzamen is dé trend van het moment, en terecht. Vooral met een groot dak, bijvoorbeeld van de kantine, kunnen je energiekosten met zonnepanelen flink afnemen. Meld je snel aan en profiteer van deze collectieve actie!

Upgrade je club

Als jouw leden kiezen voor zonnepanelen of een warmtepomp van Atlas Power? Dan speel jij als club een besparing vrij. De club ontvangt 1 gratis zonnepaneel inclusief toebehoren.
(t.w.v € 300,-)

Of €150,- voor de clubkas

Vorm een team met je lid

De leden van jouw club krijgen direct clubvoordeel met 10% korting op zonnepanelen of € 400 korting op een warmtepomp.

Profiteer van unieke korting

Direct besparen

Bespaar op jouw energierekening door zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen. Niet alleen jij, maar ook jouw leden. Samen duurzaam.

Eigen groene energie opwekken

Waarom Atlas Power?

Wil jij je club verduurzamen met zonnepanelen? Dan gaan wij aan de slag om de beste oplossing uit te tekenen voor jouw club. Op deze manier kan je je sportcomplex flink verduurzamen. Dit doen we met:

 • Hoogwaardige producten
  We staan garant voor de beste zonnepanelen op de markt. Daarom bieden we ook met vertrouwen een servicegarantie van 10 jaar aan.

 • Ervaren monteurs
  Onze monteurs zijn specialisten met een passie voor wat ze doen: jouw club verzorgen van groene energie.

 • Advies op maat
  Elke club en situatie is uniek. Daarom zorgen we altijd voor een op maat gemaakt advies, zodat je precies krijgt wat je nodig hebt.

Atlas Power installateur
Start met je club te verduurzamen! Wil jij meedoen aan de clubactie en samen met je leden je club verduurzamen? Sluit jouw club aan en laat hieronder je gegevens achter.
Persoonsgegevens
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.