Home Diensten Overige diensten

Overige diensten

Bij Atlas Power helpen we je bij de stappen naar een duurzaam en comfortabel huis. We zijn meer dan installateurs; wij zijn jouw partners in duurzame energie. Zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen, thuisbatterijen - je noemt het, wij regelen het.

Ook bij Atlas Power

Voordeel én comfort haal je uit onze duurzame installaties. Check hoe we daarnaast je leven makkelijker maken:

  • Meterkast vervangen? Geen probleem.

  • Servicegarantie? We leveren service zonder bijkomende kosten, géén verrassingen achteraf.

  • Inspectie nodig? We checken alles voor je. (Ook Scope 12 keuringen én installaties van derden controleren we)

  • Last van vogels? We houden ze voor je weg met vogelwering.

Bij ons krijg je niet alleen top apparatuur, maar ook het extra comfort dat je verdient. Lekker toch?

Meterkast vervangen

Ga jij met een duurzame installatie meer stroom verbruiken of opwekken? We ontzorgen je met de nodige aanpassingen of vervanging.

Bijvoorbeeld: het onderste gedeelte van een meterkast is verzegeld, bij vervanging of grote wijzigingen kunnen we bevoegd de zegel doorbreken.


✔️Zegelrecht Hierdoor kunnen wij (verzekerd) werken onder de zegel van je Meterkast.

Servicegarantie

Onze service garantie betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op onze volledige ondersteuning en expertise zonder extra kosten. Eventuele problemen met de geïnstalleerde zonnepanelen of andere duurzame producten worden door ons kosteloos opgelost. Zo ben je niet alleen zeker van de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, je bent ook verzekert van een betrouwbare en zorgeloze ervaring als je kiest voor Atlas Power voor je duurzame energiebehoeften.

Bij Atlas Power krijg je de volgende garanties:
✔️ Zonnepanelen: 10 jaar servicegarantie
✔️ Warmtepomp: 5 jaar service garantie
✔️ Thuisbatterij: 5 jaar servicegarantie
✔️ Laadpaal: 2 jaar servicegarantie

Maatregelen tegen vogeloverlast

Heb je last van vogels die zich nestelen onder je zonnepanelen? Geen zorgen, wij hebben de oplossing! Met onze speciale rasters gaan we tegen dat vogels zich kunnen nestelen, wat de efficiëntie en levensduur van je zonnepanelen beschermt. Zo blijft jouw installatie veilig en schoon, zonder dat je last hebt van ongewenste gasten.

  • Let op: rasters plaatsen maken het minder toegankelijk, de oplossing maakt het helaas niet onmogelijk voor vogels mét wilskracht.

Inspecties

Is jouw zonne-installatie wel up-to-date en veilig? Met onze grondige inspecties nemen we geen enkel risico. We voeren niet alleen de noodzakelijke Scope 12 keuringen uit voor onze zakelijke klanten, we checken ook installaties van andere aanbieders. Bij inspectie meten we het geïnstalleerde vermogen door en zorgen ervoor dat alle kabels veilig en logisch zijn verwerkt. Zo ben je altijd verzekerd van een veilige en efficiënte energieopwekking.

✔️Scope 12

✔️Inspecties van derden

Waarom kiezen voor Atlas Power

Expertise en betrouwbaarheid

Met meer dan 10.000 tevreden klanten is onze expertise in duurzame energieoplossingen ongeëvenaard.

Kwaliteit en garantie

Al onze installaties komen met garanties op service, wat zorgt voor langdurige betrouwbaarheid en géén verassingen achteraf.

Snelle en efficiënte service

We plaatsen installaties binnen 4 weken, zo kun je snel profiteren van voordelige en duurzame energie!

klaar voor de overstap?

Sta jij in de startblokken om de overstap naar duurzame energie te maken en tegelijkertijd je wooncomfort te verhogen? Atlas Power staat voor je klaar met de expertise en de technologie om dit naadloos te regelen. Wacht niet langer en verhoog je woningwaarde én je wooncomfort!

Onze gegevens

  • Hoge Eng Oost 24
  • 3882 TN Putten
  • Nederland
Routebeschrijving
Neem direct contact op Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct contact? Bel ons dan op 0341-741500.
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.