Home Diensten Thuisbatterij Thuisbatterij SigenStor

SigenStor thuisbatterij: Innovatief & efficiënt

De slimme oplossing voor je energie(beheer).

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z

Ontdek de kracht van de SigenStor thuisbatterij

Deze thuisbatterij van Sigenergy is dé innovatieve en duurzame oplossing voor het opslaan van energie in jouw woning. Met deze batterij kun je niet alleen jouw eigen energiekosten verlagen, maar ook handelen met de stroom die je zelf opwekt. En dit alles door een aansturing vanuit vooruitstrevende AI.

SigenStor thuisbatterij

De SigenStor is een van de meest geavanceerde 5-in-1 energieopslagsystemen, bekend om zijn Ai optimalisatie, opslagcapaciteit en strakke design. Deze thuisbatterij geeft je de mogelijkheid terugleverkosten te voorkomen en geld te verdienen met dynamische energie.

 • Sla zelf je energie op: Door energie op te slaan wanneer de tarieven laag zijn en te gebruiken wanneer de tarieven hoog zijn, bespaar je aanzienlijk op jouw energiekosten.

 • Integreer met slimme oplossingen: De batterij kan naadloos worden geïntegreerd met bestaande zonnepanelen of andere hernieuwbare energiebronnen of management systemen, hierdoor is jouw energieoplossing compleet en toekomstbestendig.

 • Gebruiksvriendelijke app: Beheer en monitor jouw energieverbruik eenvoudig via de gebruiksvriendelijke mobiele app, waarmee je realtime gegevens en inzichten krijgt.

Waarom een Sigen thuisbatterij?

De moderne SigenStor thuisbatterij is al verkrijgbaar vanaf €4699,- ex btw.
Bovenstaande bij een opslagcapaciteit van 5 kWh.

Nu 21% btw teruggave

Je kunt de btw op je slimme thuisbatterij terugvragen! Zet jij je slimme batterij in voor handelen met energie? Dan scheelt deze regeling je 21% van de aankoopprijs.

BTW korting!

Strategische investering

Investeer in een efficiënte oplossing om je energieverlies te minimaliseren. Het batterijsysteem werkt samen naast of met elk zonnesysteem. De modulaire opbouw maakt uitbreiding en aanpassing eenvoudig, voor als je later meer opslagcapaciteit wil.

Gegarandeerd de laagste energieprijs

Slimme aansturing

De omvormer van deze 5-in-1 oplossing kan integreren met andere slimme apparaten. Aansturing door algoritmen zorgen voor optimale energiebeheer en -opslag. Het systeem is flexibel en kan samenwerken met verschillende energiebronnen. Klaar voor de toekomst dus!

AI geoptimaliseerd

Thuisbatterij installatie

Krijg dé complete service voor thuisbatterijen, inclusief installatie en bijbehorende producten. Zo kun jij nu genieten van voordelige en intelligente energieopslag!

Opslagmodule

De SigenStor thuisbatterij is de kern van jouw energieopslagsysteem. Deze geavanceerde batterij slaat de door je zonnepanelen opgewekte energie-efficiënt op en verhandelt deze op de energiemarkt, zodat je de goedkoopste stroom kan gebruiken wanneer je die het meest nodig hebt.

✔️ On-grid & Off-grid mogelijk

✔️ 6 stapelbare modules per unit

✔️Capaciteit van 5 tot 48 kWh.

Sigen Gateway

De Sigen Energy Gateway zorgt voor intelligent energiebeheer en -monitoring wanneer deze wordt gebruikt met de SigenStor. Bij stroomuitval wordt automatisch gedetecteerd en overgeschakeld naar de opgeslagen energie.

✔️ Eenvoudig te bedienen app

✔️ Aansluitingen voor o.a. warmtepomp en laadpaal

✔️24/7 beschermt tegen stroomuitval

Omvormer

De omvormer is een essentieel onderdeel van jouw energieopslagsysteem. Deze geavanceerde omvormer zorgt ervoor dat de gelijkstroom (DC) die door je zonnepanelen wordt geproduceerd, wordt omgezet in wisselstroom (AC) die je thuis kunt gebruiken.

✔️ Zonne-energie optimaal benutten

✔️ 5.000 - 25.000 Watt

✔️ 98,5% efficiëntie

Beheer met één druk op de knop!

De MySigen-app biedt een scala aan functies die je helpen om je energiegebruik te optimaliseren en kosten te besparen. Hier zijn de drie belangrijkste voordelen:

 • Realtime Inzichten: Volg je energieproductie en -consumptie in realtime, zodat je altijd weet hoeveel energie je opwekt en verbruikt.

 • Gebruiksgemak: De intuïtieve interface maakt het eenvoudig om je energie-instellingen te beheren en aan te passen.

 • Kostenbesparend: Optimaliseer je energieverbruik om kosten te besparen en je energie-efficiëntie te verhogen. Door slim te plannen wanneer je energie gebruikt of opslaat, kun je aanzienlijk besparen op je energiekosten.

Geen verrassingen voor jou!

 • 1

  Adviseur komt bij je langs

  We kijken samen met jou hoeveel capaciteit thuisbatterij jij nodig hebt en waar deze het beste te plaatsen.

 • 2

  We maken een planning

  Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  Thuisbatterij installeren

  We komen jouw thuisbatterij installeren, zonder extra kosten.

Adviesgesprek aanvragen

Bekijk de thuisbatterij

GRATIS offerte en adviesgesprek

Weg met de terugleververgoeding en start met verdienen met je eigen thuisbatterij!

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z

Optimaal gebruik maken van je zonne-energie!

Heb je nog geen zonnepanelen en wil je graag een thuisbatterij? En wil jij meer grip krijgen op je energie? Wij hebben een speciale aanbieding als je kiest voor een combinatie oplossing van zonnepanelen met een thuisbatterij. De voordelen hiervan? Je hoeft geen terugleververgoeding te betalen en de combinatie maakt het nog makkelijker om te verdienen met je batterij!

Bekijk hier welke voordelen er nog meer zijn in deze combi-deal! Check het hier en bespaar nóg meer op je installatie!

Vraag hier een gratis offerte aan!

Thuisbatterij

Welke batterij het beste bij je past, is afhankelijk van jouw energieverbruik en investeringsdoel.  10 kWh is het gemiddelde dagverbruik van veel huishoudens. De thuisbatterij kan 10 tot 140 kWh opslaan. Deze batterij is in diverse opslagcapaciteiten verkrijgbaar, vanaf 10 kWh (wandmodel) tot een stapelbare unit.

Een thuisbatterij gecombineerd met een dynamisch energiecontract kan bijzonder rendabel zijn, doordat het je in staat stelt financieel te profiteren van fluctuerende energieprijzen. 

In Nederland zijn er momenteel geen specifieke landelijke subsidies voor de aanschaf van alleen thuisbatterijen. Echter, de Nederlandse overheid stimuleert wel het gebruik van duurzame energie oplossingen, waaronder zonnepanelen en de bijbehorende opslagsystemen, door middel van verschillende regelingen en fiscale voordelen. Een thuisbatterij kan soms worden opgenomen in bredere subsidies of financiering pakketten die bedoeld zijn voor het verduurzamen van woningen.

Het batterij systeem is bedoeld om energie in 24 uur te verbruiken. Het is dus niet zo dat je in de zomer de batterij vollaadt en het in de winter pas gaat verbruiken. Op een zonnige winterdag kun je wel genoeg energie opwekken en opslaan voor een opvolgende donkere dag.

De levensduur van een thuisbatterij hangt af van het type en het gebruik, maar veel modellen gaan ongeveer 10 tot 15 jaar mee. De levensduur kan ook worden gemeten in laadcycli, met veel batterijen die tussen de 5.000 en 7.000 cycli aan kunnen voordat hun capaciteit significant afneemt.

Een dynamisch energiecontract is een contract met dynamische prijzen voor elektriciteit en/of gas. De energieprijzen zijn direct gekoppeld aan de marktprijzen voor stroom en gas. Op de energiemarkt wordt energie verhandeld voor de komende dag.

De slimme thuisbatterij van Atlas Power biedt een geavanceerde oplossing voor je thuis-energienetwerk, waarmee je niet alleen kosten bespaart maar ook actief bijdraagt aan een duurzame toekomst. Door energie op te slaan wanneer stroom goedkoop is, zoals tijdens daluren of wanneer je zonne-energie opwekt, en deze te gebruiken tijdens piekuren, vermijd je hoge energietarieven. Bovendien kun je met een dynamisch energiecontract actief deelnemen aan de dynamische energiemarkt door overtollige stroom te verkopen wanneer de prijzen hoog zijn. Dit systeem maakt ook gebruik van slimme algoritmen om te handelen op de onbalansmarkt, wat extra inkomsten genereert door bij te dragen aan het stabiliseren van het energienetwerk.

De kosten van thuisbatterijen variëren sterk afhankelijk van de capaciteit en de fase maar gemiddeld liggen ze bij Atlas Power tussen de  €7.000 en €9.000. Dit is inclusief de kosten voor installatie.

Een thuisbatterij vereist over het algemeen weinig onderhoud. Aanbevolen wordt om het systeem regelmatig te inspecteren voor eventuele problemen en om ervoor te zorgen dat de omgeving waarin de batterij zich bevindt, schoon, droog en binnen een bepaald temperatuurbereik blijft.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.