Home 5 jarig bestaan

Atlas Power bestaat 5 jaar!

We vieren 5 fantastische jaren met groei, ontwikkeling en mooie duurzame energieoplossingen. Al vanaf het begin, gewapend met jarenlange ervaring in de installatietechniek en een diepe overtuiging dat het klimaat geholpen moet worden, hebben we ons ingezet om het verschil te maken. Afgelopen jaren hebben we mooie stappen gemaakt naar een toekomst met hernieuwbare energie! Blik met ons mee terug, om daarna vooruit te kijken en profiteer van een van onze 5 jubileum aanbiedingen!

De start van Atlas Power

Vijf jaar geleden begonnen Nathan en Richard, twee bevlogen installateurs, aan een mooie missie. Met een vast geloof dat zonnepanelen en energieoplossingen zowel voordeliger als beter konden zijn, richtten zij Atlas Power op. Hun visie was simpel maar krachtig: "Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld. Samen kunnen we namelijk zorgen voor het opwekken & gebruiken van schonere energie."

Onze jubileum aanbieding

Al vijf jaar lang werken we aan de duurzame energieoplossingen van morgen. Om te vieren dat wij al 5 jaar het vertrouwen krijgen en mooie duurzame installaties mogen plaatsen, hebben we deze bijzondere actie:

✔️ GRATIS installatie voor zonnepanelen (t.w.v. maximaal € 1.500)

Van 1 juli tot en met 31 augustus betalen wij jouw installatiekosten bij de plaatsing van zonnepanelen. Wil jij (extra) zonnepanelen laten installeren en je energierekening naar beneden brengen? Dit is je kans!

Onze All-inclusive vakantiepark aanbieding

Stel je voor: je verblijft in een prachtig vakantiehuis, volledig ontspannen en omringd door natuur. Dan wil je natuurlijk je geen zorgen maken over hoge energiekosten. En zeker wanneer jouw vakantiewoning ook nog eens verhuurt wordt, dan wil je jouw maandlasten natuurlijk zo laag mogelijk houden voor optimaal rendement van jouw vakantiewoning. Wij hebben de oplossing! Wij bieden drie verschillende deals aan!

bekijk onze vakantiepark deals

Onze actie voor zakelijke klanten (vanaf 25 zonnepanelen)

Atlas Power heeft een buitengewone aanbieding voor bedrijven en grote projecten die snel willen overstappen op duurzame energie. Daarom bieden we zonnepanelen nu aan tegen een spectaculair lage prijs van slechts € 250 per paneel inclusief
✔️ onderconstructie
✔️ montage
✔️ 10 jaar service garantie

Let op: deze aanbieding is geldig vanaf 25 zonnepanelen

Bekijk onze zakelijke actie

Onze Clubactie voor leden

Heb je ooit gedacht aan het verduurzamen van je woning en ben je lid van een sportvereniging of club? Nu is het perfecte moment! Als jouw club meedoet aan onze grote clubactie, profiteer jij als lid direct van kortingen om jouw woning te verduurzamen! Onze actie in het kort:

 • Direct bijdragen aan jouw club

 • 10% korting op zonnepanelen

 • € 400 korting op warmtepomp

 • Bespaar gemiddeld €1.200,- per jaar

Alles over de clubactie

Onze € 250 cashback op een warmtepomp

Denk jij aan een warmtepomp? Dan hebben wij samen met onze partner, WeHeat, een grandioze aanbieding! Bij aanschaf van een Weheat warmtepomp ontvang je een extra cashback fee van € 150 van Weheat zelf. Daarnaast ontvang je van Atlas Power nog eens een cashback van € 100 als je ons aanbeveelt bij anderen. Dit betekent dat je maar liefst € 250 kan terugverdienen!

Claim je extra cashback

De highlights van 5 jaar Atlas Power

 • 1

  2019: oprichting

  Atlas Power wordt op vrijdag 28 juni 2019 opgericht door Nathan van Dompseler en Richard Poutsma. Beiden hebben ze ervaring in het leggen van zonnepanelen. Ze stonden samen op het dak als monteur, maar hebben de overtuiging dat het beter en duurzamer moet. En zo wordt Atlas Power geboren.

 • 2

  2021: Uitbreiding van het assortiment

  Voor de zonnepanelen staan we toch al veel op het dak. Daarom breiden we ons assortiment uit met sedumdaken (groendaken). En de opkomst van elektrische auto’s is niet meer te stoppen. Duurzaam rijden wordt de toekomst. Daarom bieden we nu ook laadpalen voor thuis én het MKB aan.

 • 3

  2022: Eigen magazijn

  De COVID-19 crisis heeft Atlas Power vleugels gegeven. Nooit konden we dromen van zo’n grandioze start en daarom is het na 3 jaar echt noodzakelijk om een eigen groot magazijn te hebben. Zo kunnen we zelf voorraadhoudend zijn waardoor we altijd binnen enkele weken al kunnen monteren.

 • 4

  2023: FD Gazelle award

  De groei van Atlas Power ging niet onopgemerkt. Ook de organisatie van de FD Gazelle award viel dit op. Wij werden genomineerd voor de snelst groeiende bedrijven in de categorie ‘middelgroot’. Uiteindelijk hebben we hier zelfs een mooie award voor gewonnen. Atlas Power blijft groeien!

 • 5

  2024: Uitbreiding in alle opzichten

  Niet alleen ons team breidt snel uit, maar ook ons dienstenaanbod. En daardoor moeten we zowel uitbreiden qua medewerkers als locatie. We krijgen een nieuw kantoor in Putten dat helemaal klaar is voor de groei in de toekomst. En...we breiden ons assortiment uit met warmtepompen en (thuis)batterijen. Atlas Power positioneert zich als de totaalinstallateur voor duurzame warmte én duurzame energie.

Onze energie voor de toekomst

Komende jaren werken we aan duurzame en rendabele energieoplossingen voor jouw woning. Hoe deze energieoplossingen er uitzien? We staan je bij voor alle nodige stappen!

Energie

Verwarmen en koelen

Gelijk gebruik maken van onze aanbiedingen?

Wil jij gelijk gebruik maken van onze aanbiedingen? Of wil je een GRATIS en vrijblijvend advies voor jouw persoonlijke situatie? Vraag hieronder een GRATIS adviesgesprek aan.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z

Wil je weten hoe wij het de afgelopen 5 jaar hebben gedaan? Check de reviews van onze klanten!

Goede uitleg, uiteindelijk plaatsen duurde wel even maar daarna lagen ze er ook zo op. Monteurs leverden goed werk af

Top! Uitstekende en vriendelijke monteurs. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar!

Afgelopen donderdag zonnepanelen geplaatst. Alles volgens afspraak gemonteerd en afgehandeld.

Transparant in communicatie, na faillissement Energe hebben ze mij enorm goed geholpen om de panelen alsnog geplaatst te krijgen. Ook belangrijk: de monteurs die de werkzaamheden hebben uitgevoerd krijgen een groot compliment, keurig gewerkt schoenen uit wanneer ze in huis werkte en na gebruik toilet de bril weer naar beneden. Toppers.

100% tevreden. Geleverd zoals afgesproken. Vriendelijke installateurs die netjes werkten. Bij het aanleggen van de elektrische kabel waren er wat tegenslagen die ze prima oploste.

Buitengewoon professioneel geholpen van offertetraject tot nazorg. Installatieploeg: professioneel, net werk afgeleverd en nette monteurs.

We just had Atlas Solar Panel advisor in house. For a real honest advice l definitely recommend Atlas.The advisor has listened about and looked to the current situation.His conclusion was to wait until the battery is cheaper to purchase more panels. When or if the battery prices will drop down l will definitely contact Atlas Solar panels again. Thank you.

Keurig op tijd.duidelijke communicatie.goed overleg.netjes gewerkt en opgeruimd.top service! Heel erg bedankt!we zien uit naar de zon(uren) 😉

Gisteren zonnepanelen geplaatst. Voorbereiding was prima, offertetraject helder, plaatsing vlot en deskundig. Bijzonder aardig en attent personeel, ook bij klantenservice . Zo moet het!

Goed en eerlijk advies. Goede prijs. Professionele en vriendelijke plaatsers.

Zonnepanelen werken goed. Vriendelijke monteurs, kundig en goed werk geleverd. Wordt ook nog nagebeld door Atlas Power hoe het plaatsen van de zonnepanelen is verlopen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen geplaatst. Het was zeer slecht weer, maar de drie monteurs hebben keurig en vakkundig werk geleverd. Duidelijke en prettige communicatie. Kortom: ik raad hen aan.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.