Home Koelen en verwarmen met een warmtepomp

Koelen en verwarmen met een warmtepomp

Jouw huis duurzaam verkoelen en verwarmen? Dat kan nu effectief met onze aircosystemen en radiatoren, perfect in combinatie met een slimme warmtepomp!

Verwarm en koel jouw huis met slimme technologie. Bespaar in hybride modus met de warmtepomp al tot 80% op gas. Zet de eerste belangrijke stappen om duurzame energie in plaats van gas te verbruiken. Je bespaart op gas en op je energierekening.

Slimme technologie in onze 2-in-1 warmtepompen zorgt ervoor dat jij duurzaam en heel efficiënt je klimaat thuis kunt beheersen. Heb je ook al zonnepanelen? Gebruik dan slim je eigen zonne-energie om extra voordelig én duurzaam je warmtepomp aan te sturen!

Duurzaam je temperatuur beheersen in huis

Je kunt je woning al duurzaam én voordelig verwarmen met de juiste oplossingen voor verwarming en koeling. Kies naast een slimme warmtepomp de juiste ingrepen voor je woning en bespaar flink op energiekosten.

Stap voor stap gasvrij wonen

Een warmtepomp is het perfecte alternatief voor traditionele verwarming met behulp van een CV-ketel. Start hybride en schakel met dezelfde 2-in-1 warmtepomp eenvoudig over naar volledig elektrisch!

Deze warmtepomp kan hybride en full electric

Bespaar op je gasrekening

Gebruik duurzame energie om je woning te verduurzamen. De warmtepomp heeft energielabel A+++ je bespaart hiermee DIRECT door in plaats van gas effectief elektriciteit te gebruiken.

Effectief verwarmen en koelen

Zelfs bij een lage buitentemperatuur van -10°C is de warmtepomp effectief. Met een vermogen van 9kW (Sparrow) of 11kW (Blackbird) en een COP-waarde van 2.7, levert de warmtepomp betrouwbare warmte.

Verkoelen en verwarmen, op zijn duurzaamst

Kies naast jouw krachtige warmtepomp, de oplossingen die je warmtepomp ondersteunen. Zo profiteer jij van optimale prestaties en hoge efficiëntie! Ondersteunende producten, zoals lage temperatuur radiatoren en monoblock airco's versterken je eco-systeem.

 • Geschikt voor lage temperatuur: Verduurzamen met een warmtepomp? Kies voor oplossingen die samenwerken op lage temperatuur. Zo kun jij efficiënt vanuit je warmtepomp koelen en verwarmen, zonder in te leveren op comfort.

 • Efficiënt en duurzaam: Je kunt besparen op je gasverbruik, door elektriciteit in te zetten voor koeling en verwarming. Ga daarom voor energie-efficiënte technologie én bespaar komende jaren aanzienlijk op je energierekening.

 • Betrouwbaarheid en kwaliteit: We helpen je bij de keuze voor betrouwbare oplossingen – daarom werken we met gerenommeerde merken zoals Jaga en Qlima – die bekend staan om hun duurzaamheid en prestaties.

Onze warmte oplossingen

Radiatoren

De Strada is een van de meest geavanceerde verwarmingsoplossingen, bekend om zijn strakke en moderne design dat naadloos in elk interieur past. Uitgerust met de energiezuinige Low-H2O technologie, biedt de Strada efficiënte verwarming bij zowel hoge als lage watertemperaturen.

 • Bekroond met de IF Design Award voor vernieuwde vormgeving

 • Voorzien van Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op hoge en lage watertemperaturen

 • Verkrijgbaar met Dynamic Boost Hybrid systeem (DBH) voor extra snel verwarmen en niet-condenserende koeling bij extreem lage watertemperatuur

Meer over de radiatoren

Duurzaam verwarmen en koelen in 3 stappen

 • 1

  Vrijblijvend adviesgesprek

  Adviseur komt bij je langs voor een gratis offerte en vrijblijvend adviesgesprek. We analyseren de situatie en geven advies over de beste oplossing voor jouw behoeften.

 • 2

  We maken een planning

  Akkoord met het voorstel? In overleg stellen we gezamenlijk een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  We komen jouw unieke installatie bij jou thuis installeren, zonder extra kosten. Profiteer vervolgens 5 jaar lang van servicegarantie!

Adviesgesprek aanvragen

Beheer optimaal je klimaat in huis

Haal voordeel uit klimaatbeheersing met een warmtepomp en bespaar direct op je gaskosten. Jij creëert een constant en aangenaam binnenklimaat zonder inspanning of verlies van comfort. Dit alles wordt geregeld via een thermostaatknop of een app op je telefoon of tablet, waardoor je nauwelijks omkijken hebt naar het systeem.

Start met duurzaam verwarmen en koelen via jouw hybride of volledig elektrisch geïnstalleerde warmtepomp. Je kunt nu nog profiteren van subsidies tot €3.375,- op je warmtepomp. Zo laat jij je energierekening dalen en je woningwaarde stijgen.

GRATIS offerte en adviesgesprek

In kaart krijgen of jij voordelig je woning kunt verwarmen en koelen? Ontdek welke stappen jij kunt nemen en vraag een vrijblijvend advies gesprek aan.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.