Home Koelen en verwarmen met een warmtepomp Radiator: krachtig & prijswinnend

Radiator: krachtig & prijswinnend

Deze ultrasnelle en compacte radiator is perfect geschikt om je huis te verwarmen! De radiator staat bekend om haar strakke en moderne design en is met dit design ook in de prijzen gevallen. De felbegeerde IF Design Award is namelijk aan de prijzenkast toegevoegd!

De award winning radiator!

De Jaga Strada is ontworpen om naadloos in elk interieur te passen met zijn strakke voorpaneel en verticale lijnen. Daarnaast blijft de behuizing altijd veilig om aan te raken dankzij de scheiding van de warmtewisselaar en de behuizing. Dankzij het gebruik van minder water dan traditionele radiatoren, warmt de Strada sneller op en koelt hij sneller af, wat energieverspilling vermindert en kosten bespaart.

Jaga Strada

De Jaga Strada is een van de meest geavanceerde verwarmingsoplossingen, bekend om zijn strakke en moderne design dat naadloos in elk interieur past. Uitgerust met de energiezuinige Low-H2O technologie, biedt de Strada efficiënte verwarming bij zowel hoge als lage watertemperaturen.

 • Strak en modern design, integreert perfect in ieder interieur

 • Voorzien van Low-H2O technologie voor energiezuinig verwarmen op hoge en lage watertemperaturen

 • Bekroond met de IF Design Award voor vernieuwde vormgeving

 • Verkrijgbaar met Dynamic Boost Hybrid systeem (DBH) voor extra snel verwarmen en niet-condenserende koeling bij extreem lage watertemperatuur

Waarom een duurzame radiator?

Door te kiezen voor een duurzame radiator kan jij profiteren van lagere kosten, een comfortabeler en gezonder leefklimaat, en bijdragen aan een beter milieu.

Verbeterde prestaties

Een duurzame radiator is tot 16% zuiniger dan paneelradiatoren en minimaal 5% zuiniger dan vloerverwarming. Dit zorgt voor een snel comfortabel binnenklimaat.

Tot 9x snellere opwarming!

Woningwaarde

Een woning met duurzame oplossingen kan aantrekkelijker zijn op de huizenmarkt. Wat de waarde van het huis verhoogd!.

Verhoogt de woningwaarde

Toekomstbestendig

Zodra de regelgeving rondom energie-efficiëntie strenger wordt, zijn duurzame radiatoren een stap vooruit, zo voldoe je al aan toekomstige energienormen.

Voorbereid op de toekomst

Het totaal plaatje!

Ga jij voor een volledige oplossing? De radiator werkt optimaal samen met de warmtepomp en airco's. Voor een hybride oplossing bespaar je al tot 80% op gas! Wel zo makkelijk.

Start met duurzaam verwarmen en koelen via jouw hybride of volledig elektrisch geïnstalleerde warmtepomp. Je kunt nu nog profiteren van subsidies tot €3.375,- op je warmtepomp. Zo laat jij je energierekening dalen en je woningwaarde stijgen.

Vraag hier een gratis offerte aan!

Duurzaam verwarmen? Dat gaat zo!

 • 1

  Adviseur komt bij je langs

  We kijken samen met jou welke radiatoren en waar deze het beste passen.

 • 2

  We maken een planning

  Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  Radiatoren installeren

  We komen jouw radiatoren installeren, zonder extra kosten.

Adviesgesprek aanvragen

Optimaal je klimaat beheersen in huis

Verduurzamen met een warmtepomp? Ga voor maximale efficiënte door óók radiatoren te installeren die perfect functioneren op lage temperaturen, ideaal om duurzaam te verwarmen. Met deze combinatie verminder je je gasverbruik aanzienlijk en schakel je moeiteloos over op duurzame verwarming met elektriciteit.

Lage temperatuur radiatoren versterken je systeem, ze zijn ontworpen om een gelijkmatige en comfortabele warmte te verspreiden. Door deze slimme technologie te integreren, optimaliseer je niet alleen je comfort maar ook je energierekening!

Onze gegevens

 • Hoge Eng Oost 24
 • 3882 TN Putten
 • Nederland
Routebeschrijving
Neem direct contact op Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op. Direct contact? Bel ons dan op 0341-741500.
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.