Home Laadpaal laten plaatsen in Lelystad

Een laadpaal voor jouw woning of bedrijf in Lelystad

Een slimme laadpaal voor jouw elektrische of hybride auto. Dat is een slimme keuze!

Overweeg jij een laadpaal voor jouw woning in Lelystad? Of wellicht wil je een laadpaal zakelijk aanschaffen voor jouw bedrijf. Atlas Power is jouw specialist voor het installeren van een laadpaal in Lelystad. Zo laad je jouw elektrische of hybride voertuig altijd op voor vertrek. Dit verkleint de kans dat je ergens onderweg op moet laden. Dankzij onze ervaring met duurzame energie reken je op een soepele installatie. Je geniet gegarandeerd nog jaren van het resultaat.

Een laadpaal laten installeren in Lelystad

Atlas Power is een landelijke installateur van laadpalen, zonnepanelen en andere duurzame energieoplossingen. Je vind ons in Lelystad, maar ook in Amersfoort, Almere of Utrecht. Dus, wil je graag een laadpaal laten installeren in Lelystad? Bij Atlas Power ben je aan het juiste adres. Met een laadpaal bij jouw woning of jouw bedrijf in Lelystad zorg je ervoor dat jouw elektrische of hybride voertuig altijd opgeladen is voordat je vertrekt. Hierdoor minimaliseer je de kans dat je onderweg nog moet stoppen om op te laden.

Met onze uitgebreide ervaring op het gebied van duurzame energie kun je rekenen op een vlotte en professionele installatie. Het resultaat is dat je nog vele jaren kunt genieten van de voordelen van jouw laadpaal.

De voordelen van een slimme laadpaal

Wil jij een laadpaal voor thuis of op het werk? Kies dan voor een slimme laadpaal en de ervaren duurzame installateurs van Atlas Power.

Slim laden loont

Het verschil tussen een reguliere en slimme laadpaal is dat een slimme laadpaal de auto oplaad wanneer dit echt kan. Dus verbruikt je woning of bedrijf op een bepaald moment meer energie dan je opwekt met zonnepanelen, dan stopt de laadpaal even met laden. Dat scheelt energiekosten!

Automatisch voordelig laden

Gedrag voorspellen

De slimme software van een slimme laadpaal analyseert het gedrag van jouw woning of bedrijf. Zo kan het algoritme voorspellen wanneer de auto sowieso opgeladen moet zijn en past hij zich hier op aan. Zo zorgt de slimme software voor optimaal rendement én comfort op basis van jouw behoefte.

Slimme software voor comfort

Gespecialiseerde professionals

Atlas Power heeft niet alleen hele slimme laadpalen, maar ook slimme adviseurs en monteurs. We komen graag GRATIS bij jou thuis of op het werk voor advies op maat. En onze getrainde monteurs zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt opgeleverd. Slim én netjes werken. Daar houden we van.

Getrainde medewerkers

De mogelijkheden voor een laadpaal

Wil je graag in gesprek met onze experts voordat je besluit om een laadpaal bij jouw woning of op het werk in Lelystad te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via info@atlaspower.nl of bel naar 0341-246137. Maar uiteraard kun je ook via de onderstaande button direct een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Adviesgesprek aanvragen

In 3 stappen een laadpaal in Lelystad

 • 1

  Persoonlijk advies aan huis

  Onze expert bezoekt je thuis of op het werk wanneer het jou schikt om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Binnen enkele uren na het gesprek ontvang je de offerte, zodat je meteen alle informatie op papier hebt.

 • 2

  We maken een planning

  Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Geweldig! Zodra we je akkoord op de offerte hebben, stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  Onze ervaren monteurs installeren en sluiten jouw laadpaal vakkundig en snel aan, meestal binnen één werkdag. Je ontvangt uitleg over onze gratis app en we zorgen dat alles naar tevredenheid werkt voordat we vertrekken.

Offerte aanvragen

GRATIS adviesgesprek aanvragen

Samen zorgen we voor het slimmer laden van elektrische auto's. Slimmer, groener, goedkoper.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.