Home Laadpaal laten installeren

Een laadpaal voor thuis of het werk

Een slimme laadpaal voor jouw elektrische of hybride auto. Dat is een slimme keuze!

Overweeg je een laadpaal te laten installeren bij jou thuis of op het werk? Bij Atlas Power staan we voor je klaar om je te adviseren. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de voordelen van een slimme laadpaal. Bovendien zorgen we ervoor dat je naast garantie kunt profiteren van materiaal van topkwaliteit wanneer je ervoor kiest om een laadpaal door ons te laten plaatsen.

Waarom zou je een laadpaal laten installeren?

Met een laadpaal bij jouw woning of op het werk ben je altijd verzekerd van een opgeladen auto wanneer je de deur uitgaat. Dat is voor jou zelf heel prettig, maar als je de laadpaal op het werk laat installeren, is dat ook heel prettig voor je collega's en bezoekers. Hierdoor hoeven rijders van elektrische en hybride auto's geen zorgen meer te maken over het zoeken naar een laadpunt onderweg. Bovendien kun je een laadpaal combineren met zonnepanelen, waarbij wij als ervaren zonnepanelen-installateur je graag van dienst zijn. Hoewel dit een investering vereist, profiteer je jarenlang van de voordelen. Benieuwd wat plaatsing van een laadpaal kost, vraag een vrijblijvende offerte voor een laadpaal aan.

De voordelen van een slimme laadpaal

Wil jij een laadpaal voor thuis of op het werk? Kies dan voor een slimme laadpaal en de ervaren duurzame installateurs van Atlas Power.

Slim laden loont

Het verschil tussen een reguliere en slimme laadpaal is dat een slimme laadpaal de auto oplaad wanneer dit echt kan. Dus verbruikt je woning of bedrijf op een bepaald moment meer energie dan je opwekt met zonnepanelen, dan stopt de laadpaal even met laden. Dat scheelt energiekosten!

Automatisch voordelig laden

Gedrag voorspellen

De slimme software van een slimme laadpaal analyseert het gedrag van jouw woning of bedrijf. Zo kan het algoritme voorspellen wanneer de auto sowieso opgeladen moet zijn en past hij zich hier op aan. Zo zorgt de slimme software voor optimaal rendement én comfort op basis van jouw behoefte.

Slimme software voor comfort

Gespecialiseerde professionals

Atlas Power heeft niet alleen hele slimme laadpalen, maar ook slimme adviseurs en monteurs. We komen graag GRATIS bij jou thuis of op het werk voor advies op maat. En onze getrainde monteurs zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt opgeleverd. Slim én netjes werken. Daar houden we van.

Getrainde medewerkers

De mogelijkheden voor een laadpaal

Wil je graag in gesprek met onze experts voordat je besluit om een laadpaal bij jouw woning of op het werk te laten plaatsen? Neem dan contact met ons op via info@atlaspower.nl of bel naar 0341-246137. Maar uiteraard kun je ook via de onderstaande button direct een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Adviesgesprek aanvragen

Van advies tot installatie in 3 stappen

 • 1

  Persoonlijk advies aan huis

  Onze expert bezoekt je thuis of op het werk wanneer het jou schikt om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Binnen enkele uren na het gesprek ontvang je de offerte, zodat je meteen alle informatie op papier hebt.

 • 2

  We maken een planning

  Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Geweldig! Zodra we je akkoord op de offerte hebben, stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  Onze ervaren monteurs installeren en sluiten jouw laadpaal vakkundig en snel aan, meestal binnen één werkdag. Je ontvangt uitleg over onze gratis app en we zorgen dat alles naar tevredenheid werkt voordat we vertrekken.

Offerte aanvragen

GRATIS adviesgesprek aanvragen

Samen zorgen we voor het slimmer laden van elektrische auto's. Slimmer, groener, goedkoper.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.