Home Laadpaal en zonnepanelen

Een laadpaal en zonnepalen

Een slimme laadpaal in combinatie met zonnepanelen. Slimme keuze!

Bij Atlas Power uit Putten, in de omgeving van Amersfoort, kun je terecht voor het aanschaffen van een eigen laadpaal én het laten leggen van zonnepanelen. We helpen je graag verder met het verduurzamen van je woning of jouw bedrijf. We zorgen dan ook graag samen voor schonere energie en lagere maandlasten.

De voordelen van een laadpaal en zonnepanelen

Een laadpaal laten installeren samen met de aanleg van zonnepanelen? Dat is een super goede keuze! Zo kun je elektrische auto's opladen met je eigen energie. Dat is niet alleen heel duurzaam, maar ook heel voordelig!

 • Voordelig elektrische auto's opladen

 • Je eigen energie opwekken

 • Besparen op je energierekening.

De voordelen van Atlas Power

Wil jij een laadpaal voor thuis of op het werk in combinatie met zonnepalen? Kies dan voor een slimme laadpaal, kwalitatieve zonnepanelen en de ervaren duurzame installateurs van Atlas Power.

Slimme laadpaal

Een slimme laadpaal van Atlas Power laad op wanneer het moet én kan. Met slimme AI wordt jouw gedrag en behoefte voorspeld, maar laat de auto ook alleen op wanneer je de zonne-energie niet nodig hebt in de woning. Slim laden én voordelig laden zonder verlies van comfort.

Automatisch voordelig laden

Hoogwaardige zonnepanelen

Zonnepanelen moeten niet alleen stijlvol zijn, maar vooral ook kwalitatief. Ze gaan immers 10 - 15 jaar mee. Kies daarom voor kwalitatieve zonnepanelen met een micro-omvormer. Zo kun je altijd het aantal zonnepanelen uitbreiden én weet je zeker dat de kwaliteit over 10 jaar nog steeds top is!

Slimme software voor comfort

Gespecialiseerde professionals

Atlas Power heeft niet alleen hele slimme laadpalen en zonnepanelen, maar ook slimme adviseurs en monteurs. We komen graag GRATIS bij jou thuis of op het werk voor advies op maat. En onze getrainde monteurs zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt opgeleverd. Slim én netjes werken. Daar houden we van.

Getrainde medewerkers

Wij komen graag langs op locatie om te adviseren, je kunt ook bij ons terecht in Putten, in de buurt van Amersfoort, voor het aanschaffen van een eigen laadpaal of het laten leggen van zonnepanelen. In beide gevallen ben je op een duurzame manier bezig met het milieu en het opwekken van stroom. Een eigen laadpaal geeft je de mogelijkheid om je auto voor de deur op te laden. Een laadpaal moet uiteraard ook ergens stroom vandaan halen. Deze stroom kan opgewekt worden met zonnepanelen. Zonnepanelen bieden de mogelijkheid om altijd gebruik te kunnen maken van je eigen groene stroom. Met behulp van de zonnepanelen, die je laat leggen door ons als jouw zonnepanelen-installateur, kan de laadpaal functioneren op voordelige (eigen) stroom. Ontdek vandaag nog de voordelen van zonnepanelen of een eigen laadpaal!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je interesse in het aanschaffen van een eigen laadpaal of ben je toch meer benieuwd naar de mogelijkheden voor het laten leggen van zonnepanelen? In beide gevallen helpen wij je graag verder. Wij vertellen je graag meer over de voordelen van de diensten die wij aanbieden zoals het installeren van een laadpaal. Neem contact met ons op door te bellen naar 0341-246143 of door een e-mail te sturen naar info@atlaspower.nl. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en wat wij hierin voor jou kunnen betekenen. Vraag vandaag nog een offerte aan voor zowel particulier als zakelijk!

We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

Adviesgesprek aanvragen

Van advies tot installatie in 3 stappen

 • 1

  Persoonlijk advies aan huis

  Onze expert bezoekt je thuis of op het werk wanneer het jou schikt om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Binnen enkele uren na het gesprek ontvang je de offerte, zodat je meteen alle informatie op papier hebt.

 • 2

  We maken een planning

  Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Geweldig! Zodra we je akkoord op de offerte hebben, stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  Onze ervaren monteurs installeren en sluiten jouw laadpaal en zonnepanelen vakkundig en snel aan, meestal binnen één werkdag. Je ontvangt uitleg over onze gratis app en we zorgen dat alles naar tevredenheid werkt voordat we vertrekken.

Offerte aanvragen

GRATIS adviesgesprek aanvragen

Samen zorgen we voor het slimmer laden van elektrische auto's met lagere maandlasten dankzij de zonnepanelen. Slimmer, groener, goedkoper.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.