Home Over ons Duurzaam ondernemen

Onze goede doelen

Samen duurzamer. Dit doen we met onze producten én we ondersteunen duurzame initiatieven. We handelen naar het credo "Be the change you want to see" en steunen organisaties die geweldig werk verrichten voor onze wereld.

Duurzaam ondernemen

Hier bij Atlas Power zijn we niet alleen bezig met energie, maar ook met het teruggeven aan de wereld om ons heen. Op deze pagina vind je alle goede doelen die we steunen. We kiezen deze doelen zorgvuldig uit, omdat ze net als wij geloven in duurzaamheid, gemeenschap en vooruitgang. Dus neem een kijkje, en ontdek waarom en hoe we samen een verschil proberen te maken!

Internationale doelen

Het ondersteunen van duurzame goede doelen is voor ons eigenlijk een no-brainer. We leven allemaal op dezelfde planeet, en problemen als klimaatverandering of armoede houden zich echt niet aan landsgrenzen. Door samen te werken en resources te delen, kunnen we een hoop voor elkaar krijgen, en niet alleen ver weg, maar ook thuis. Plus, het is gewoon het juiste om te doen, toch?

The Ocean Cleanup

Samenwerken met The Ocean Cleanup: Bij Atlas Power zijn we serieus over het schoonmaken van onze oceanen. The Ocean Cleanup is een echte voorloper in het bestrijden van plasticvervuiling. Door hen te steunen, dragen we bij aan een schonere, gezondere zee. Zo laten we zien dat we om onze planeet geven en werken we samen aan een schoner milieu.

JustDiggit

Waarom JustDiggit ons hart heeft gestolen: JustDiggit doet geweldig werk in Afrika door land te vergroenen en bodems te herstellen. Bij Atlas Power vinden we dit superbelangrijk omdat het helpt tegen woestijnvorming en lokale gemeenschappen ondersteunt. We zijn trots om deel uit te maken van deze groene beweging!

Trees for All

Bomen planten met Trees for All: Atlas Power staat helemaal achter bomen planten voor een gezondere planeet. Door Trees for All te steunen, investeren we in groene longen voor de aarde en helpen we het klimaat te stabiliseren. Elke boom telt, en samen maken we echt een verschil!

Regionale doelen

Regionale impact vinden wij minstens zo belangrijk als de internationale. Dicht bij huis kunnen we direct zien waar onze hulp naartoe gaat en ervaren de impact echt. Het gaat om het verbeteren van onze eigen achtertuin, of dat nu gaat om het aanpakken van milieuvervuiling, het verbeteren van lokale maatschappelijke organisaties, of het ondersteunen van sportieve evenementen. Door lokaal betrokken te raken, bouwen we aan gemeenschappen die veerkrachtiger en zelfredzamer zijn. Dus we steken de handen uit de mouwen en dragen ons steentje bij aan de regio!

NuJijWerkt

Onze steun aan NuJijWerkt: Bij Atlas Power geloven we in kansen voor iedereen. NuJijWerkt helpt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt door ze vervoer naar werk te bieden. Dit project sluit perfect aan bij onze missie om iedereen een eerlijke kans te geven op werk en ontwikkeling, en zo dragen we bij aan een sterkere samenleving.

Green Dream Festival

Waarom wij het Green Dream Festival steunen: Bij Atlas Power zijn we dol op duurzaamheid en leren hoe dat beter kan. Het Green Dream Festival, dat bol staat van workshops en lezingen over permacultuur en duurzaam leven, past precies in ons straatje. We ondersteunen dit evenement omdat het mensen inspireert en helpt om zelf aan de slag te gaan met duurzaamheid. Zo bouwen we samen aan een groenere toekomst!

Marathon Duoloop

Atlas Power sponsort met veel plezier de Marathon Duoloop in Putten: Omdat we helemaal achter de mix van sport, teamgeest en community support staan. Het is een te gek evenement waar duo's samen een marathon lopen, wat zowel de fysieke fitheid bevordert als de onderlinge banden versterkt. Plus, het steunt ook nog lokale goede doelen – hoe mooi is dat?

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.