Home Referenties De service van Atlas Power is echt top

De service van Atlas Power is echt top

Vooraf Oriënteren

Ik wilde graag zonnepanelen aanschaffen omdat energie steeds duurder wordt en ik uiteindelijk van het gas af wil. Op aanraden van mijn zoon ben ik uiteindelijk bij Atlas Power terechtgekomen.

Ondanks de positieve verhalen over Atlas Power, heb ik toch diverse offertes opgevraagd en meerdere zonnepanelen aanbieders bekeken. Vervolgens heb ik verschillende soorten zonnepanelen en merken met elkaar vergeleken. Hierbij heb ik vooral rekening gehouden met verwachte opbrengsten, prijzen en de toekomstbestendigheid van de installatie.

De Juiste Installateur

Uiteindelijk is de keuze toch op Atlas Power gevallen, omdat ze een goed beeld van de situatie gaven met het opgestelde plan en omdat ze meedachten over de samenstelling. Daarnaast had ik vertrouwen door de positieve beoordelingen die ik op internet had gelezen.

Het traject voorafgaand aan de plaatsing verliep goed. Er is iemand langs geweest om de situatie op te nemen en er zijn duidelijke afspraken gemaakt. De bestelde panelen konden uiteindelijk niet worden geleverd. Dit is echter uitstekend opgelost door een alternatief aan te bieden. Als leek was ik niet helemaal bekend met de productkwaliteit, maar ik heb me laten adviseren en hier had ik vertrouwen in.

Vervolgens is er een datum voor de plaatsing afgesproken. Op de afgesproken datum belde de monteur een uur of anderhalf uur van tevoren om aan te geven dat ze onderweg waren. Vriendelijke monteurs hebben de installatie keurig op dezelfde dag afgerond.

Een Werkende Installatie

Ik ben niet erg bezig met de terugverdientijd; het plan zag er goed uit en ik was overtuigd dat dit de juiste eerste stap was. In de toekomst wil ik namelijk van het gas af. Hierbij wil ik wel vloerverwarming behouden en wacht ik op een ontwikkeling of alternatief om warmte met elektriciteit te creëren. Op dit moment vind ik de beschikbare mogelijkheden nog niet kostenefficiënt genoeg.

Hoeveel ik heb bespaard, weet ik niet precies, omdat ik mijn verbruik ook niet echt in de gaten houd. Toch vind ik het interessant om naar de opbrengst in de app te kijken, vooral om te zien of de panelen goed presteren.

Dat ze goed presteren is duidelijk merkbaar; soms produceer ik 15 kW per dag en er zijn dagen waarop ik zelfs 50 kW heb bereikt. Als de meters kloppen, hebben de zonnepanelen zeker de gewenste opbrengst behaald, en in dat geval zullen de opbrengsten zelfs hoger zijn dan voorspeld. Natuurlijk zijn we nog steeds afhankelijk van het weer, maar het is fijn om te zien dat het goed gaat.

Een Tevreden Klant

De service van Atlas Power is echt in orde; alles is uitgevoerd zoals afgesproken en het proces verliep erg soepel. Hierover heb ik geen op- of aanmerkingen. Ik zou Atlas Power zeker aanraden aan vrienden en familie.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.