Home Referenties In 1 jaar tijd naar een opbrengst van 2600 kWh

In 1 jaar tijd naar een opbrengst van 2600 kWh

Het traject met Atlas Power heb ik goed ervaren, beginnend bij de voorbereiding met Nathan. Hij is nagekomen wat hij heeft beloofd en heeft meegedacht. Ook de twee zonnepanelen monteurs die het gelegd hebben waren voortreffelijk, vriendelijk en snel te werk gegaan.

Installatie dag

Op de dag voordat de installatie zou plaatsvinden belde Nathan op dat de aangeboden zonnepanelen niet leverbaar waren. We kregen een aanbod van Nathan voor andere en iets duurdere zonnepanelen met een hoger Wattpiek vermogen. Voor dezelfde prijs heeft Atlas Power ook zwarte panelen kunnen leveren die precies het gehele dak zouden bedekken & nog eens meer opleverden. Uiteindelijk ben ik voor 9000 euro klaar geweest. En de buurman kreeg 50 euro omdat hij mij aangeleverd had! Kortom het gevoel was heel goed bij Nathan, ik raad hem bij iedereen aan.

Na de installatie

Het traject met Atlas Power heb ik goed ervaren, beginnend bij de voorbereiding met Nathan. Hij is nagekomen wat hij heeft beloofd en heeft meegedacht. Ook de twee zonnepanelen monteurs die het gelegd hebben waren voortreffelijk, vriendelijk en snel te werk gegaan. Het viel mij ook op dat ze heel voorzichtig werkten.

Oriëntatie op internet

De buurman heeft ons attent gemaakt op Atlas Power en het is een Puttens bedrijf, dat sprak ons ook aan. Nathan die kwam hierlangs op locatie en die heeft de situatie bekeken. Ik had al wel wat gekeken op het internet, veel partijen boden zonnepanelen offertes aan op afstand. In deze gesprekken kreeg ik veelal gekke antwoorden en Nathan bood bij contact direct aan om langs te komen. In het gesprek hielden we ook de andere offerte erbij voor de nodige nieuwe groepenkast, we hadden er namelijk nog eentje uit 1976. De liggende offerte hiervoor was rond de 3000 euro, terwijl Nathan attendeerde dat de nodige groepenkast ook voor 1200 euro mogelijk was; dus dat scheelde aanzienlijk om al mee te beginnen.

Advies vooraf

Mijn wens was alleen volledig zwarte zonnepanelen, deze staan esthetisch wat mooier. Destijds heeft Nathan een Noors bedrijf geadviseerd, panelen van het merk REC. Dat sprak ons ook wel aan. Toen een offerte aangevraagd, hierbij wou ik graag mijn gehele dak vol leggen met zonnepanelen. Nathan zei dat dit waarschijnlijk nét niet helemaal zou lukken.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.