Home Referenties Terugverdientijd lijkt ook te gaan kloppen

De terugverdientijd lijkt ook te gaan kloppen

Atlas Power was in de afweging niet de goedkoopste. Toch is in sommige gevallen goedkoop ook duurkoop, dus ik heb vooral gekeken naar partijen die doen wat ze zeggen.

Hoe ben je bij Atlas Power terecht gekomen?

Hoe ik bij Atlas Power terecht kwam was best simpel. Dit kwam door een vriend van mij die al klant was bij Atlas Power en hij heeft ons naar Atlas Power doorverwezen. Toen heb ik met Nathan contact gezocht, maar ook met een aantal andere partijen. Ik heb opgelet op snelheid, kwaliteit van de panelen, de prijs en over hoe ik te woord werd gestaan etc. Vervolgens heb ik daar mijn keuze op gebaseerd. Atlas Power was niet de goedkoopste, maar ik weet uit ervaring dat in sommige gevallen goedkoop ook duurkoop kan zijn, dus heb ik vooral gekeken naar partijen die doen wat ze beloven. Je koopt namelijk ook van mensen i.p.v. bedrijven.

Waarom de keuze toch voor Atlas Power viel?

De kwaliteit van de feedback, snelheid van de offerte, plezier in het contact en het meedenken. Bij Nathan, de eigenaar die mij heeft geadviseerd, kreeg ik de indruk dat hij niet per se zoveel mogelijk panelen aan mij wilde verkopen. Hij vertrouwde op de kwaliteit van zijn eigen advies door te kijken naar welke panelen het beste voor mij waren. Daar bovenop speelde ook de positieve ervaring van mijn vriend een belangrijke rol in mijn besluit.

Hoe wist je dat Atlas Power de juiste partij was?

Beetje vertrouwen op je gevoel. Als je iemand spreekt of ziet heb je daar een bepaald gevoel bij. Mijn gevoel zei dat dit goed zat. In praktijk bleek dit gelukkig ook, onder andere door een goede prijs-kwaliteitverhouding. We kregen zelfs extra service: de liggers werden speciaal voor ons zwart gespoten. Zwart valt namelijk minder op. Zonnepanelen zijn namelijk niet heel mooi om naar te kijken, Nathan dacht met ons mee een heeft dit zo voor ons opgelost. Helemaal top natuurlijk.

We hebben twee keer panelen besteld bij Atlas Power. De eerste keer waren het 14 zonnepanelen. De tweede keer 7.. Dit hebben we gedaan omdat bleek dat we nog extra ruimte hadden waar panelen geplaatst konden worden. Aanvullend hebben we ook direct de meterkast laten vervangen.

Hoe is dat gegaan met de meterkast?

Dat ging heel soepel. Op dezelfde dag dat Martijn (de monteur) kwam was er in de ochtend om 08.00 uur al een elektricien die Atlas Power voor ons had geregeld. Die heeft binnen een uur alles gefikst, aansluitend heeft Martijn de zonnepanelen geïnstalleerd. Groot voordeel is geweest dit allemaal in 1 dag is geregeld en ik dus niet twee dagen vrij hoefde te nemen.

Besparen

Sinds november 2021 zijn we aan het besparen, dik een jaar nu dus. Vandaag wat minder bespaard, maar het is een sport om te kijken hoeveel stroom je elke dag hebt opgewekt. De terugverdientijd lijkt goed te gaan kloppen. Af en toe stuur ik een potentiële klant op naar Nathan en die wordt dan ook netjes opgevolgd door zijn collega’s.

Opgewekte kWh

Alleen de capaciteit staat er, en dat is 8kW. Hij heeft inmiddels bijna 7000 kWh opgehaald. De opbrengst hangt natuurlijk af van het weer. De eerste terugbetaling die we dankzij de zonnepanelen kregen is in ieder geval hoopgevend, vooral in deze tijd is dat prettig om te zien dat je geld terugkrijgt i.p.v. dat je meer moet gaan betalen zoals je bij de meeste mensen tegenwoordig hoort.

Service

Hier kan ik kort over zijn. Ik ben uitermate tevreden over de service! Dat is ook de reden dat ik Atlas Power aanraad aan vrienden en kennissen. Een oprechte referentie is immers waardevoller dan een gekochte referentie.

Kunnen er nog dingen beter?

Het enige wat ik zo kan bedenken is dat er op het platte dak een kabel buitenom is getrokken, dit ging overigens in overleg met mij. Dit was niet de mooiste oplossing, maar dit is puur esthetisch. Voor de rest was het allemaal super. Ontzettend aardige jongens die het kwamen installeren. Alles ook netjes opgeruimd toen ze weer weggingen. Aftersales is ook helemaal in orde.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.