Home Thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen

Thuisbatterij in combinatie met zonnepanelen

Zonnepanelen combineren met een thuisbatterij, de perfecte samenstelling om grip te krijgen op je energie.

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z

Klaar om je woning en zonne-energie systeem een upgrade te geven? Atlas Power biedt de perfecte combinatie van hoogwaardige zonnepanelen en thuisbatterijen om je te voorzien van voordelige energie! Of je nu op zoek bent naar een manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen, je energierekening te verlagen, of simpelweg een langetermijninvestering wilt doen die écht loont, met deze duurzame combinatie ben je voorbereid op de toekomst.

Voorkom terugleverkosten

Beheer met een thuisbatterij efficiënt energie in huis en je vermijdt terugleverkosten. Het gezamenlijk aanschaffen van zonnepanelen samen met een thuisbatterij is naast een slimme ook een voordelige keuze! Neem je een thuisbatterij, dan kun jij namelijk met 1 centrale omvormer je energie beheren.

 • Optimaliseer opbrengst uit zonnepanelen

 • Verdien gemakkelijk met je batterij

 • Geen terugleverkosten

meer over de thuisbatterij

Bespaar op energiekosten

Hoe werkt het? Beschik je over een dynamisch energiecontract? Dan betaal je de actuele marktprijs voor elektriciteit. Op momenten dat er veel duurzame energie beschikbaar is en de vraag laag is, kunnen de energieprijzen dalen, soms zelfs tot onder nul.

Je slimme thuisbatterij speelt hier handig op in. Het systeem slaat zonne-energie die je zelf opwekt automatisch op, evenals energie van het net wanneer de prijzen laag zijn. Op momenten dat de energieprijzen stijgen, kun je de opgeslagen energie gebruiken of terugverkopen aan het net. Zo profiteer je niet alleen financieel, maar help je ook mee aan het stabiliseren van het energienet.

Waarom zonnepanelen en een thuisbatterij combineren

Je kunt je eigen groene energie opslaan, daarnaast verdien je door de slimme aansturing van jouw beschikbare capaciteit, wanneer het energienet volloopt. Ga jij direct voor de combinatie? Dan kun je met 1 omvormer al je stroom verwerken.

Geen terugleverkosten

Verbind via de centrale omvormer van de thuisbatterij jouw duurzame energie-oplossingen. Zo kun je opgewekte stroom direct omvormen, jij slaat energie op en levert géén stroom terug. Krijg je energiebeheer inzichtelijk in 1 applicatie!

Centraal energiebeheer

Geld verdienen met je eigen zonnestroom

Kies jij voor de combinatie? Dan kun je profiteren van voordelige energieprijzen, jouw batterij verkoopt namelijk stroom wanneer de prijs het hoogst is. Je laadt de batterij op met stroom van je zonnepanelen of momenten met lage stroomprijzen.

Altijd de meest voordelige stroom

Nu met subsidie en 21% btw teruggave

Ga jij voor een slimme batterij met een dynamisch energiecontract? Dan kun je de btw op je slimme thuisbatterij terugvragen! Wil je niet dynamisch handelen? Dan kun je btw van de batterij omvormer terugkrijgen.

BTW korting!

Prijsvoorbeeld zonnepanelen met batterij

In de onderstaande tabel vind je een prijsindicatie voor verschillende samenstellingen van omvormer-systemen voor bijvoorbeeld 16 zonnepanelen. De juiste samenstelling van jouw systeem verschilt per situatie en gewenste vermogen van de batterij. Wij staan klaar om je met een vrijblijvend advies en een exacte prijsopgave te helpen.

16 Zonnepanelen met centrale omvormer
16 Zonnepanelen met micro omvormers
16 Zonnepanelen met batterij omvormer
16 Zonnepanelen omvormer én batterij van 5 kWh
Verwachte investering € 5.000 € 5.700 € 6.500 (ex BTW) € 8.250 (ex BTW)
16 Zonnepanelen met centrale omvormer
Verwachte investering € 5.000
16 Zonnepanelen met micro omvormers
Verwachte investering € 5.700
16 Zonnepanelen met batterij omvormer
Verwachte investering € 6.500 (ex BTW)
16 Zonnepanelen omvormer én batterij van 5 kWh
Verwachte investering € 8.250 (ex BTW)

Van advies tot installatie in 3 stappen

 • 1

  Persoonlijk advies aan huis

  Onze expert bezoekt je thuis wanneer het jou schikt om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Binnen enkele uren na het gesprek ontvang je de offerte, zodat je meteen alle informatie op papier hebt.

 • 2

  We maken een planning

  Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Geweldig! Zodra we je akkoord op de offerte hebben, stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  Onze ervaren monteurs installeren en sluiten jouw apparatuur vakkundig en snel aan, meestal binnen één werkdag. Je ontvangt uitleg over onze gratis app en we zorgen dat alles naar tevredenheid werkt voordat we vertrekken.

Adviesgesprek aanvragen

Dé duurzame installateur voor thuis

Wij helpen dagelijks huishoudens met het aanleggen van duurzame installaties. Dit doen we in bijna heel Nederland. Wij hebben vele reviews ontvangen van onze klanten met een gemiddelde score van 4,6 uit 5 sterren.

Die hoge score krijgen we niet alleen omdat we altijd onze afspraken nakomen, maar Atlas Power blijft ook altijd up-to-date met alle informatie. Of het nu gaat over de mogelijkheden voor btw-teruggave van je thuisbatterij of dat het gaat om nieuwe producten of regels. Ons team staat klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en voordelen van duurzame installaties voor jouw woning.

Adviesgesprek aanvragen

Meer weten over combineren van zonnepanelen met een thuisbatterij?

Met onze thuisbatterijen en zonnepanelen stap je vol vertrouwen de toekomst in. Of je nu volledig zelfvoorzienend wilt zijn, je ecologische voetafdruk wilt verkleinen, of gewoon slim wilt investeren in je huis en toekomst – wij zijn hier om je te ondersteunen. Laat ons je helpen met de juiste keuzes als het gaat om installaties die je energie beheren. Zoals zonnepanelen met een thuisbatterij of warmtepomp. Ons team zorgt voor professioneel advies, afgestemd op jouw situatie. Wil je inzicht in de kosten en voordelen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Onze 3 zekerheden

 • Altijd gratis persoonlijk advies

 • Installatie binnen 1 maand

 • 5 jaar service-garantie

Nog niet overtuigd?

Denk je erover na om deze extra stap naar voordelige energie te maken, maar heb je nog vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen. Wil je in de toekomst wellicht een warmtepomp, thuisbatterij of een laadpaal? Kies dan vandaag nog voor Atlas Power. Wij zijn een totaalinstallateur voor duurzame energie. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Atlas Power installateur

GRATIS adviesgesprek aanvragen

Samen zorgen we voor groene energie én lagere maandlasten!

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.