Home Zakelijk Zakelijke diensten Laadpaal zakelijk

Comfortabel laden bij jouw bedrijf

Ontdek hoe onze slimme laadpalen jouw bedrijf kunnen verduurzamen, geniet van kostenefficiëntie en combineer gemak met geavanceerde laadtechnologie. Ideaal voor elk midden- of kleinbedrijf dat streeft naar een groenere, efficiëntere toekomst.

Je eigen laadpaal thuis. Slim en voordelig je auto laden

 • Installatie binnen 1 maand
 • 5 jaar service-garantie
 • Slimme techniek voor een slimme prijs

Als ondernemer begrijp je hoe belangrijk het is om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Met groeiende vraag naar elektrisch rijden, is het hebben van laadpalen op je terrein niet langer een luxe, maar bijna een noodzaak. Gelukkig staat Atlas Power klaar om je te voorzien van hoogwaardige laadoplossingen die perfect passen bij jouw bedrijf.

Slimme laadpaal

Ben je een ondernemer met een midden- of kleinbedrijf en op zoek naar een efficiënte manier om je elektrische auto's te laden? Ontdek de slimme laadpalen van Easee, ontworpen om zowel comfort als controle te bieden.

 • Loadbalancing | Geen doorgeslagen stoppen vanwege loadbalancing in de software. De laadpaal stemt het vermogen af op het actuele stroomverbruik.

 • Slimme aansturing & inzicht via app | Met de 4G-technologie kun je veilig op afstand beheren.

 • Geschikt voor iedere ev | Op deze manier kan iedere werknemer, klant of bezoeker hun eigen elektrische auto opladen!

Installatie in 4 weken

 • 1

  Adviseur komt bij je langs

  We kijken samen met jou welke laadpaal het beste past.

 • 2

  We maken een planning

  Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  Laadpaal installeren

  We komen jouw laadpaal installeren, zonder extra kosten.

Adviesgesprek aanvragen

De voordelen van een slimme laadpaal

Wil jij een laadpaal voor jouw bedrijfspand of bij jouw onderneming installeren? Geniet van gemakkelijk dichtbij laden, extra voordelig in combinatie met zonnepalen. Kies voor een slimme laadpaal, kwalitatieve zonnepanelen en de ervaren duurzame installateurs van Atlas Power.

Slim en voordelig

Een slimme laadpaal van Atlas Power laad op wanneer het moet én kan. Met slimme AI wordt jouw gedrag en behoefte voorspeld. Slim én voordelig laden!

Automatisch voordelig laden

Optimaal laden

De slimme software van een slimme laadpaal analyseert het verbruiksgedrag en de lokale spanning op het net. Zo kan het algoritme voorspellen wanneer de auto sowieso opgeladen moet zijn en past hij zich hier op aan. Zo zorgt de slimme software voor optimaal rendement én comfort op basis van jouw behoefte.

Slimme software voor comfort

Gespecialiseerde professionals

Atlas Power heeft niet alleen hele slimme laadpalen, maar ook slimme adviseurs en monteurs. We komen graag GRATIS bij jou op locatie voor advies op maat. En onze getrainde monteurs zorgen dat alles netjes afgewerkt wordt opgeleverd. Slim én netjes werken. Daar houden we van.

Getrainde medewerkers

Veelgestelde vragen

Alle Atlas Power laadpalen kunnen met een type 2 connector worden geïnstalleerd. De Zaptec laadpalen, waaronder de Zaptec Go en Zaptec Pro, zijn al uitgerust met een Type 2 connector, wat de standaard is voor elektrische voertuigen in Europa.

• Normale laadpalen kosten per stuk tussen €1.050* - €1.500*
• Slimme laadpalen kosten per stuk tussen €1.500* - €2.500*

* Prijzen zijn exclusief BTW

De kosten voor het opladen van een elektrische auto aan een laadpaal thuis zijn afhankelijk van jouw elektriciteitstarief. Gemiddeld liggen deze tarieven tussen €0,20 en €0,35 per kWh. Voor een auto met een batterijcapaciteit van 60 kWh komen de kosten voor een volledige lading daarmee uit op ongeveer €12 tot €21. Deze kosten kunnen variëren afhankelijk van het tijdstip waarop je de auto oplaadt, bijvoorbeeld tijdens daluren kan het goedkoper zijn. Bovendien kunnen zonnepanelen op je dak de kosten verder verlagen door de auto met zelf opgewekte energie te laden.

Bij Atlas Power bieden we de laadpalen aan van de Noorse bedrijven Easee & Zaptec.

Kies uit:

De Easee Charge Lite als een slimme en geavanceerde laadoplossing voor bij jou thuis.

De Zaptec Go of Zaptec Pro, beide geavanceerde laadoplossingen voor elektrische voertuigen.

• Je laadt sneller dan het stopcontact

• Je kunt laden wanneer je wil, met slimme toepassingen is dit een pluspunt

• Thuis laden is voordeliger 

• Bereken eenvoudig je kosten

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.