Home Zakelijk Warmtepomp blackbird (zakelijk)

BLACKBIRD: Slim en superieur voor jouw bedrijf

De fluisterstille en (bijna) onzichtbare warmtepomp

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Blackbird: de nieuwe standaard

De Blackbird is de ultieme warmtepomp oplossing voor iedere ondernemer die op zoek is naar een discrete en krachtige manier om hun pand te verwarmen. Met een oppervlak van 2 m2 is deze warmtepomp speciaal ontworpen voor platte daken, biedt deze bijna onzichtbare unit de perfecte balans tussen esthetiek en functionaliteit.

 • 4G-connectiviteit voor automatische updates

 • Onzichtbaar vanaf de grond

 • Topniveau van energiezuinigheid

 • Stijlvol & stil (49dB)

Waarom de blackbird warmtepomp?

Full electric ready

Met de mogelijkheid om de warmtepomp zowel hybride als volledig elektrische te gebruiken, is de Blackbird een toekomstbestendige investering. Dus of je morgen of over enkele jaren volledig gasloos wilt leven, de Blackbird kan het aan!

2-in-1: hybride + full electric

Topniveau duurzaamheid

De Blackbird heeft het best haalbare energielabel in zijn soort. Dus ook op het energielabel voor je pand heeft deze warmtepomp een positieve invloed.

Verhoogt de woningwaarde

Automatische updates

De geavanceerde 4G-technologie met beheer op afstand zorgt voor maximale performance via updates op afstand. Zo kunnen we op afstand fouten oplossen en updates sturen.

Preventief onderhoud op afstand

Installatie in 5 - 7 weken

 • 1

  Adviseur komt bij je langs

  We kijken samen met jou welke warmtepomp het beste past.

 • 2

  We maken een planning

  Na overleg stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  Warmtepomp installeren

  We komen jouw warmtepomp installeren, zonder extra kosten.

 • 4

  Subsidie ontvangen

  Je vraagt subsidie aan bij jouw gemeente en ontvangt tot €3.375,- retour.

Adviesgesprek aanvragen

Warmtepomp installatie

Krijg dé complete service voor warmtepompen inclusief de installatie en aanvullende producten, mocht je volledig elektrisch gaan verwarmen. Zo kun jij nu genieten van voordelige en duurzame warmte!

Binnenunit

De binnenunit is uitgerust met twee circulatiepompen en een 3kW backup heater. Deze unit vormt de ruggengraat van een efficiënt en volledig elektrisch verwarmingssysteem. Deze unit is geschikt voor zowel verwarming als tapwater en is eigenlijk de hersenen én motor van jouw nieuwe installatie.

✔️ Compact en subtiel
✔️ Stijlvol design en slimme techniek
✔️ slechts 39 x 35 x 15 cm

Buffervat

Het buffervat zorgt er voor dat je altijd warm water gereed hebt, zodat je nooit met een koud pand of koud water zit. Er is zowel een 50liter als 100liter buffervat zodat er altijd een passende oplossing is voor zowel kleine als middelgrote bedrijfspanden.

✔️ Voor optimaal comfort
✔️ Voor kleine en middelgrote bedrijfspanden
✔️ Verkrijgbaar in 50L en 100L

Warmtepomp

De warmtepomp gaat het om. Deze warmtepomp is tot wel 2,5 keer stiller dan zijn concurrenten en toch 1,5 keer zo zuinig. Hiermee verwarm je jouw huis, maar kun je jouw huis ook koelen. En het beste: hij kan full-electric waardoor je volledig gasloos (zonder CV) kunt wonen. Zónder inleveren op comfort, maar met maandelijkse besparing in kosten.

✔️ Vermogen van 11kW
✔️ Kan verwarmen en koelen
✔️ Fluisterstil + (bijna) onzichtbaar

GRATIS offerte en adviesgesprek

Van het gas af? Start hybride en schakel met dezelfde 2-in-1 warmtepomp oplossing eenvoudig over naar volledig elektrisch!

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z

kies volledig gasloos

Ga jij voor een full-electric oplossing? Dan wordt er ook een boilervat geïnstalleerd en je CV ketel wordt volledig afgesloten en verwijderd. Voor het boilervat heb je de keuze uit een 200 en 300 liter vat. Uiteraard demonteren wij de oude CV-ketel en voeren deze af. Wel zo makkelijk.

Warmtepomp

Zelfs bij een lage buitentemperatuur van -10°C is de warmtepomp effectief. Met een vermogen van 9kW (Sparrow) of 11kW (Blackbird) en een COP-waarde van 2.7, levert de warmtepomp betrouwbare warmte. Deze prestaties kunnen variëren afhankelijk van uw verwarmingssysteem en zijn gebaseerd op een gemiddelde buitentemperatuur van +7°C en gemiddelde watertemperatuur van 35°C.

Warmtepompen zijn zeer milieuvriendelijk omdat ze veel minder CO2 uitstoten dan systemen die fossiele brandstoffen zoals gas verbranden.
Deze milieuvriendelijkheid wordt nog verder versterkt warmtepompen worden gecombineerd met zonnepanelen. Door zonnepanelen in te zetten om de elektriciteit te leveren die nodig is voor de werking van de warmtepomp, kan het systeem volledig draaien op hernieuwbare energie.

Een warmtepomp is een apparaat dat warmte onttrekt aan een bron (lucht, water of grond) en deze overbrengt naar een andere plaats, meestal een woning of bedrijfsruimte. Het werkt op dezelfde manier als een koelkast, maar in omgekeerde richting. 

De hybride warmtepomp regelt automatisch het energiegebruik door te kiezen voor de meest kosteneffectieve energiebron, gebaseerd op de huidige weersomstandigheden en energieprijzen. Dit resulteert niet alleen in lagere operationele kosten, maar zorgt ook voor een kleinere ecologische voetafdruk vergeleken met systemen die volledig op fossiele brandstoffen draaien.

In dit filmpje wordt een duidelijke uitleg gegeven: https://youtu.be/WSK8mP-6YeA?si=LXgiUovthxkWvZXt


Met een geluidsniveau van slechts 49dB(A), is de Blackbird en Sparrow van Weheat praktisch fluisterstil. Dit is gemeten volgens de EN-12102 norm op een afstand van één meter, vergelijkbaar met het volume van een zacht gesprek.

Maak jij nu gebruik van een CV-ketel, dan kun je al gebruikmaken van de hybride oplossing.

Heb jij stadsverwarming of blokverwarming? Dan kan het (nog) niet.

Zeker! De enige vereisten die nodig is voor een installatie van onze warmtepomp is een plat dak van ongeveer 2m² of een ruimte op de grond tegen het huis aan. Daarnaast is er een vrije groep nodig in de meterkast voor de elektrische voorziening. Indien deze niet aanwezig is, kunnen wij die voor je installeren.

Een Full Electric ready warmtepomp is een uitstekende keuze voor huizen die nu of over een aantal jaar volledig onafhankelijk willen zijn van fossiele brandstoffen. Deze systemen bieden niet alleen verwarming en koeling, maar verlagen ook de CO2-uitstoot en kunnen leiden tot lagere energiekosten op de lange termijn.

Onze warmtepompen zijn ‘all-electric ready’. Dat houdt in dat de hybride versie van de warmtepomp gemakkelijk kan worden omgezet naar de volledig elektrische variant. Hierbij is het niet noodzakelijk om een geheel nieuwe warmtepomp te installeren. De conversie naar een volledig elektrische versie wordt mogelijk gemaakt door een software-update, de aanleg van aanvullende leidingen en de installatie van een boilervat. Dit zorgt voor flexibiliteit en voorbereiding op een toekomst zonder afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.

De kosten van een warmtepomp variëren afhankelijk van het type en de capaciteit, met prijzen die uiteenlopen van ongeveer €4.000 tot meer dan €15.000. Bij Atlas Power bieden we enkel full electric ready warmtepompen aan, deze krachtige warmtepompen zijn ook perfect voor hybride opstelling!

De adviesprijzen liggen tussen de €9.877 en €9.337, inclusief btw en installatie. Na aftrek van de ISDE-subsidie, die €3.070 of €3.375 bedraagt afhankelijk van het model, zijn de netto kosten ongeveer €6.000 tot €6.500.

Houd er rekening mee dat de prijzen kunnen variëren afhankelijk van specifieke installatievereisten. Voor een nauwkeurige schatting van de kosten voor jouw specifieke situatie kun je een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen bij een van onze adviseurs, die maakt voorstel op maat afgestemd op jouw woning en behoeften.

Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.