Home Zonnepanelen in Zwolle

Zonnepanelen in Zwolle

Atlas Power is de zonnepanelen installateur voor Zwolle en omgeving

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

In een tijd waar duurzaamheid niet langer een optie is, maar echt een noodzaak is, biedt Atlas Power mensen in (de omgeving van) Zwolle de perfecte oplossing met hoogwaardige zonnepanelen. Of je nu op zoek bent naar een manier om je ecologische voetafdruk te verkleinen, je energierekening te verlagen, of simpelweg een langetermijninvestering wilt doen die écht loont, zonnepanelen van Atlas Power zijn het antwoord voor inwoners van Zwolle.

Zonnepanelen: een slimme keuze

Het kopen van zonnepanelen is een slimme keuze, vooral in een tijd van groeiend milieubewustzijn. Wanneer je kiest om zonnepanelen te kopen voor jouw woning in Zwolle, kies je voor een duurzame bron die op de lange termijn niet alleen goed is voor de planeet, maar ook voor je portemonnee.

 • Verdien gemiddeld € 1.200 per jaar

 • Altijd een persoonlijk en vrijblijvend advies

 • 10 jaar service-garantie

meer over zonnepanelen

Kwaliteit vind je in de details

Wij werken alleen met de beste zonnepanelen en omvormers. Kwaliteit staat bij ons voorop. En dat zie je terug in onze producten, maar ook in ons advies. Want laten we eerlijk zijn, stroom is stroom. Je wilt gewoon maandelijks minder geld betalen aan energie en dat het liefst zo duurzaam mogelijk. Maar hoe zit dat in de toekomst?

Je wilt nu zonnepanelen voor jouw huidige woning, maar in toekomst wil je misschien nog meer panelen, een warmtepomp of een laadpaal voor jouw elektrische auto. Dan wil je nu advies én een installatie waar je later ook wat aan hebt. Dát maakt Atlas Power uniek. Wij komen nog gewoon bij jou thuis voor een persoonlijk advies. Dat praat makkelijker, maar zo kunnen wij iedere situatie volledig in kaart brengen. En het beste; onze persoonlijke aanpak kost niets extra's. Dat hoort gewoon bij onze Atlas Power kwaliteit.

Dé zonnepanelen installateur voor Zwolle

Wij helpen dagelijks huishoudens met het aanleggen van zonnepaneel installaties. Niet alleen in Zwolle, maar ook in omliggende plaatsen zoals Kampen, Hattem, Hasselt en Dalfsen. Wij hebben vele reviews ontvangen van onze klanten met een gemiddelde score van 4,6 uit 5 sterren.

Die hoge score krijgen we niet alleen omdat we altijd onze afspraken nakomen, maar Atlas Power blijft ook altijd up-to-date met alle informatie. Of het nou gaat over de mogelijkheden voor subsidie op zonnepanelen of dat het gaat om nieuwe producten of regels. Ons team staat klaar om je te adviseren over de mogelijkheden en voordelen van zonnepanelen voor jouw woning.

Van advies tot installatie in 3 stappen

 • 1

  Persoonlijk advies aan huis

  Onze expert bezoekt je thuis wanneer het jou schikt om je wensen en mogelijkheden te bespreken. Binnen enkele uren na het gesprek ontvang je de offerte, zodat je meteen alle informatie op papier hebt.

 • 2

  We maken een planning

  Ben je enthousiast en klaar om te beginnen? Geweldig! Zodra we je akkoord op de offerte hebben, stellen we samen een realistische planning op.

 • 3

  We komen installeren

  Onze ervaren monteurs installeren en sluiten jouw zonnepanelen vakkundig en snel aan, meestal binnen één werkdag. Je ontvangt uitleg over onze gratis app en we zorgen dat alles naar tevredenheid werkt voordat we vertrekken.

Offerte aanvragen

Prijsvoorbeeld

In de onderstaande tabel vind je een prijsindicatie voor een investering in zonnepanelen. Ook zie je direct een verwachte besparing per jaar. Wij staan klaar om je met een vrijblijvend advies en een exacte prijsopgave te helpen.

6 Zonnepanelen 1-persoons huishouden
8 Zonnepanelen 2-persoons huishouden
12 Zonnepanelen Gemiddeld gezin
16 Zonnepanelen Groot gezin
Verwachte investering € 3.250 - € 4.000 € 3.750 - € 5.000 € 5.250 - € 7.000 € 7.000 - € 8.550
Besparing per jaar € 900 € 1.200 € 1.915 € 2.250
6 Zonnepanelen 1-persoons huishouden
Verwachte investering € 3.250 - € 4.000
Besparing per jaar € 900
8 Zonnepanelen 2-persoons huishouden
Verwachte investering € 3.750 - € 5.000
Besparing per jaar € 1.200
12 Zonnepanelen Gemiddeld gezin
Verwachte investering € 5.250 - € 7.000
Besparing per jaar € 1.915
16 Zonnepanelen Groot gezin
Verwachte investering € 7.000 - € 8.550
Besparing per jaar € 2.250

Meer weten over zonnepanelen in Zwolle?

Zonne-energie is de sleutel tot een duurzame toekomst, kies in de gemeente Zwolle voor zonnepanelen. Wil jij het verschil maken en investeren in zonnepanelen? Kies dan voor Atlas Power! Laat ons je helpen met de juiste keuzes als het gaat om het leggen van zonnepanelen. Ons team zorgt voor professioneel advies, afgestemd op jouw situatie. Wil je inzicht in de kosten en voordelen? Vraag dan een offerte bij ons aan.

Onze 3 zekerheden

 • Altijd gratis persoonlijk advies

 • Installatie binnen 1 maand

 • 10 jaar service-garantie

Nog niet overtuigd?

Denk je erover na om de overstap naar zonne-energie te maken in Zwolle met zonnepanelen, maar heb je nog vragen? Lees dan onze veelgestelde vragen. Wil je in de toekomst wellicht een warmtepomp, thuisbatterij of een laadpaal? Kies dan vandaag nog voor Atlas Power. Wij zijn een totaalinstallateur voor duurzame energie. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Atlas Power installateur

GRATIS adviesgesprek aanvragen

Samen zorgen we voor een groener Zwolle én lagere maandlasten!

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

 • Installatie binnen 1 maand
 • 10 jaar service-garantie
 • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

 • Hybride én full electric
 • Hoogst haalbare energielabel
 • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

 • 100% tevredenheidsgarantie
 • 5 jaar service-garantie
 • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.