Home Over ons

Over Atlas Power

Wij geloven in een goed product voor een eerlijke prijs en dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld. Samen kunnen we namelijk zorgen voor het opwekken & gebruiken van schonere energie.

Een team van specialisten

Ons team bestaat uit een mix van specialisten. Vol passie en met veel ervaring staan wij elke dag klaar om jouw woning te voorzien van zonnepanelen. Want, van jouw bijdrage aan een duurzaam Nederland wordt de wereld weer een stukje schoner. Met meer dan 8 jaar ervaring binnen de zonnepanelensector en meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemerschap vormen wij een team van experts.

Door onze kennis te bundelen met kwaliteitsproducten weten we als geen ander hoe we jou kunnen laten profiteren van zonnepanelen. Scrol door en leer onze specialisten beter kennen!

Een kijkje in ons team

Duurzaamheid draag je samen

We dragen graag ons steentje bij aan een duurzame wereld. Samen kunnen we namelijk zorgen voor het gebruik van schonere energie. Door onze klanten verder te helpen met goed advies & door lege daken te voorzien van zonnepanelen installaties – willen wij bijdragen aan duurzame energie in huishoudens en bedrijven.

We zijn ervan overtuigd een goede samenwerking en relatie met onze klanten en andere initiatiefnemers de sleutel is tot échte duurzaamheid, We werken daarom ook graag samen aan verschillende initiatieven die onze wereld willen verbeteren.

Meer over onze goede doelen

Werken bij Atlas Power?

 • 1

  Bekijk onze vacatures

  Wil jij aan de slag bij Atlas Power? Bekijk onze actuele vacatures op werkenbijatlaspower.nl.

 • 2

  Sollicitatiegesprek

  Zit er iets bij? Solliciteer dan snel en, indien er een match is, nodige we je binnen enkele dagen uit voor een kennismaking.

 • 3

  Start volgende maand al

  Zijn we er samen uitgekomen? Top! Volgende maand kun je al beginnen en wij zorgen voor een warm welkom, goede voorzieningen, top arbeidsvoorwaarden en leuke teamuitjes en extra's.

Bekijk de vacatures

Een kijkje in het team

Een greep uit ons team vol specialisten én specialisten in opleiding.

Indy van der Heijden

Planner
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.