Home Diensten

Onze diensten

Laat jouw woning verduurzamen door Atlas Power en begin met het opwekken en gebruiken van groene en voordelige energie. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent en werken graag samen met onze klanten om het beste advies te realiseren.

Wij geloven in kwaliteit

Wij hebben jaren ervaring in de installatietechniek en groenvoorziening en zijn ervan overtuigd dat het klimaat een handje geholpen moet worden.

Daarom zijn wij, vanuit onze passie voor ondernemen en duurzaamheid, gestart met Atlas Power. Gezamenlijk hebben wij, ten tijde van de oprichting van Atlas Power, meer dan 8 jaar ervaring binnen de zonnepanelensector en meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemerschap. Wij geloven dat een goed en betaalbaar product een win-win factor is voor zowel de aarde als jouw portemonnee. Volgens ons kan het anders! Dat is heel makkelijk gezegd. Hoe doen wij het nu anders dan de rest?

Offerte aanvragen
Atlas Power installateur

Beoordelingen van onze klanten

Gisteren zonnepanelen geplaatst. Voorbereiding was prima, offertetraject helder, plaatsing vlot en deskundig. Bijzonder aardig en attent personeel, ook bij klantenservice . Zo moet het!

Zonnepanelen werken goed. Vriendelijke monteurs, kundig en goed werk geleverd. Wordt ook nog nagebeld door Atlas Power hoe het plaatsen van de zonnepanelen is verlopen. Tot nu toe zijn we zeer tevreden.

Afgelopen vrijdag zijn de zonnepanelen geplaatst. Het was zeer slecht weer, maar de drie monteurs hebben keurig en vakkundig werk geleverd. Duidelijke en prettige communicatie. Kortom: ik raad hen aan.

Top! Uitstekende en vriendelijke monteurs. Bij vragen telefonisch goed bereikbaar!

Jouw huis ook verduurzamen?

Vul je gegevens in en ontvang gelijk een vrijblijvende offerte.

Dé zonnepanelen installateur van Nederland

  • Installatie binnen 1 maand
  • 10 jaar service-garantie
  • Persoonlijk & flexibel

Voor toekomstbestendige warmtepompen

  • Hybride én full electric
  • Hoogst haalbare energielabel
  • 5 jaar service-garantie

Thuisbatterij: geld verdienen met je eigen energie

  • 100% tevredenheidsgarantie
  • 5 jaar service-garantie
  • Geregeld van A tot Z
Bel mij terug Liever even bellen om de mogelijkheden te bespreken? Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je binnen enkele uren terug.